RSS

Toptippek 2

írta: magichun ; 2012.04.04. 23:55

Kaptam egy kedves e-mailt, hogy remek tippeket adok de már rég töltöttem fel nyertes szelvényt! Ezúton szeretnék válaszolni hátha mást is megérintett ez a téma és érdekli. Azért nem töltök fel nyertes szelvényeket mert nem is tippmixelek mostanában! Lehet hogy most ez kicsit rossz fényben tüntet fel, hogy adom itt a tippeket de én meg se játszom őket akkor mire játszom az agyam! Higgyétek el nem erről van szó. Nem csak úgy kiírogatok pár tippet és vagy leesik vagy nem, minden tippem mögött van valami elképzelés, utánajárás, elemzés még ha nem is írok minden meccshez magyarázatot. Visszanézve a blogon adott tippjeim kb 70%-os arányban helyesek, ami nem a legjobb de dolgozok rajta hogy feltornázzam 80% körülire. Ezért nyugodtan nagyképűség nélkül ajánlom a tippjeimet számotokra segítségül mert nagyon sok munkám van benne.
 

 

Panathinaikosz - Maccabi TA H 1,26

Valencia (H) vagy AZ Alkmaar (V) jut tovább H
1,62
(0-1) Valencia - AZ Alkmaar H
2,10     A Valencia idegenben is irányította a mérkőzést csak mint mostanában sokszor Hollandiában sem volt szerencséjük. Egy nagyobb győzelmet várok tőlük amivel végre kijönnének a gödörből és a bajnokságban is megindulna a szekér.

Ath. Bilbao - Schalke 2,5 gólnál több V 1,57
A Schalkének támadnia kell a védekezést feladva amiből nagy adok kapok lehet!

Washington-Florida H 1,90
Ha a rájátszásban akarnak lenni ezt a meccset kötelező otthon hozniuk!

Meglepetések(pár ft-ot megérnek)
Hannover - Atl. Madrid H 2,75
Hannover (H) vagy Atl. Madrid (V) jut tovább H 3,10
A Madrid irányította az első meccset és látszott jobb csapat mint a Hannover. De a Németek félelmetes dolgokra képesek saját közönség előtt és a 2-1 es oda vágó nem is hozta lehetetlen helyzetbe a Hannovert ezért meglepetést várok az esti mérkőzéstől.

Ath. Bilbao - Schalke X2
Az első meccset végig a Németek irányították a Baszkoknak inkább fellángolásaik voltak. Személyes véleményem az hogy a Schalke kapusán úszott el a meccs, ha nem pattant volna ki minden második lövés róla szerintem a Németek megnyerik a meccset. Ezért úgy gondolom több szerencsével mint az első meccsen benne van egy X2 a meccsben.

2 hozzászólás :

A bejegyzés trackback címe:

https://azacelnaliskemenyebb.blog.hu/api/trackback/id/tr854364502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pisti613 2012.04.07. 06:07:52

Hali!

Sztem remekül tippelsz, nem könnyű a 70%-ot elérni, az meg mindenki magánügye mit játszik meg és mennyiért.
További sok sikert, jó tippelést, hali...

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Haverok

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni...

3. oszlop

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni

süti beállítások módosítása