RSS

Toptippek

írta: magichun ; 2012.04.02. 04:19

Lahti Pelicans - Kärpät H 1,72

A mai kínálatból talán ezt találom a legbiztosabb tippemnek. 3-3 Az állás összesítésben a Lathi sokkal erősebb csapat főleg hazai környezetben mint a Kärpät, plusz  3-1-ről álltak fel a pelikánok ami nyugtalanságra adhat okot a Kärpät részéről hogy nem tudták 2 meccsen sem eldönteni a továbbjutást. A képességek alapján és a mentális előnyt egybevéve(megremegnek azok az ütök a vendég oldalon) egy hazai győzelmet és továbbjutást jósolok.

Barcelona-Milan

Aki látta a Milan-Barcelona mérkőzést az azt is látta hogy 90 percen keresztül saját közönség előtt a San Siroban a Milan 9-10 emberrel védekezett és egy pár ügyetlen kontrára alapozta adta fel a támadást.Allegrinek rá kéne jönnie hogy nem a Real Madrid kispadján ül nem fogja gyors kontrákkal a Barcelonát elverni ez nem az ő játékstílusuk.
„El kell felejtenünk a Bajnokok Ligáját – mondta pénteki sajtótájékoztatóján Allegri. – Egyszerre csak egy mérkőzésre szabad összpontosítanunk. Cataniában jó eredményt kell elérnünk, mert annak is hatása lesz a barcelonai mérkőzésre."

A mérkőzés végkimenetele már nem titok 1-1-es döntetlent játszottak idegenben a Cataniaval, ami nem is biztos hogy olyan rossz eredmény főleg ha az ember ismeri a Cataniat amely egy elég masszív kis csapat. De! Ha valaki látta a meccset az azt is láthatta hogy a Catania sokkal közelebb állt a győzelemhez és talán még Ibráék örülhettek is az 1 pontnak. Saját véleményem az ha ezt a játékot hozza a Milan a Nou Camp-ban mehetnek haza egy 3-4 kapott góllal.
Átpillantva Spanyolországba Katalóniába láthatjuk hogy a Barcelonának sokkal jobban sikerült a főpróba mint a piros feketéknek. 2-0-ra sikerült legyőzniük az Ath. Bilbaot egy elég jó iramú mérkőzésen. Azt a Bilbaot aki csütörtökön még Németországban gálázott a Schalke vendégeként (2-4). Ezen információk tudatában fogom megadni a meccsre a tippjeim.

Barcelona tovább jut 1,18
Barcelona - Milan H 1,26
(0-1)Barcelona-Milan H 1,72
L.Messi szerez gólt? igen H 1,32
Milan szerez gólt? Nem 1,75
(0-2)Barcelona-Milan H 2,43
BET365 tipp : 5,5 büntető lap felett 1,80

Real Madrid-APOEL

Gyakorlatilag ideírhatnám a Real hendikeppes győzelmeit de szerintem túl kicsi oddsot adnak rá. Ezért kicsit szétnéztem a kínálatban és találtam 2 fogadást ami elég jó oddsot biztosít a fogadónak elég kicsi kockázattal.

APOEL szerez gólt? NEM 1,40 annak tudatában hogy az első meccsen otthon kapura lövése sem volt a Ciprusiaknak nem hinném hogy nagy kockázat lenne otthon Casillas-al lehúzatni a rolót!
C.Ronaldo szerez gólt? IGEN  1,30
Majdnem minden meccsén lő gólt Ronaldo ha 11-est kapnak Ronaldo lövi ez csak duplázza az esélyeket. (meccs napján bizonyosodjatok meg róla hogy a kezdő 11-ben kap helyet ha ezt a fogadást választjátok)
 

Bayern München-Marseille
 
Hazai közönség előtt egy szép kettős győzelemmel szeretnék a Németek lezárni meggyőződésem szerint ezt a negyeddöntőt. Meg néztem hogy nem e lesz a Bajoroknak valami fontos mérkőzésük vagy rangadójuk a hétvégén ami miatt csak félgőzzel játszanának arra tartalékolva, de csak az Augsburgot fogadják otthon.

Bayern-Marseille H 1,25
(0-1)Bayern-Marseille H 1,70
BET365 tipp 3,5 büntetőlap felett 1,83 (Espen Berntsen fogja vezetni a meccset elég nagy zsugás az öreg:D)

Az elmúlt időszakban kicsit óvatosan bántam az NHL tippekkel mert nagyon sokszor borult a papírforma. Kettő meccset azért megadok amin megakadt a tekintetem.(ha tehetitek döntetlen nélkül játsszátok a jégkorong meccseket a neten)

Ottawa-Carolina H 1,87
Buffalo-Toronto H 1,80 Hosszabítással
 
Chelsea-Benfica(1-0) H 1,12
Chelsea-Benfica H 1,65

 

szólj hozzá :

A bejegyzés trackback címe:

https://azacelnaliskemenyebb.blog.hu/api/trackback/id/tr204355275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Haverok

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni...

3. oszlop

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni

süti beállítások módosítása